01:01:00 : Handled by default handler: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nijswiller/domains/nijswiller.com/lib/control/BaseControl.class.php#57
21:08:11 : Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nijswiller/domains/nijswiller.com/lib/module/SimpleModule.class.php#188
Nijswiller.com

Aannemersbedrijf Len Dumoulin BV

Aannemersbedrijf Len Dumoulin BV is ht aannemersbedrijf voor de regio Zuid Limburg dat zich vooral richt op de particuliere nieuwbouw maar eveneens gespecialiseerd is in verbouwingen en renovatie van bestaande woningen.

Bovenstaande formule wordt gerealiseerd door een team van zeven vaklui onder leiding van Len Dumoulin die oog, oor en hart voor de opdrachtgever hoog in hun vaandel hebben staan.

HeemkundeverenigingKernoverleg Nijswiller

CV de Baagratte

Rijschool Mike Reinders Bocholtz 045-5442005Aannemersbedrijf Len Dumoulin BV Vossenstraat 3a 6286 BW Nijswiller  043-4511496

Bergmans& Wijnen Rijksweg 60 6286AH Nijswiller
Len Dumoulin BV is een kleine flexibele onderneming die op elk moment kan inspelen op de wensen van de klant.

Heel belangrijk daarbij is een goede communicatie tussen alle partijen. Vanzelfsprekend is het dan ook dat de aannemer hierbij telkens het initiatief neemt.

Len Dumoulin BV heeft bewust voor deze opzet gekozen. Hij is ervan overtuigd dat via een prima op elkaar ingespeeld team de consument zo optimaal mogelijk bediend kan worden.

Bovendien heeft hij dan de ruimte om zelf op de diverse projecten mee te werken.

Het leveren van perfecte kwaliteit is kenmerkend voor het bedrijf. Essentieel hierbij is het vakmanschap en de collegialiteit van zijn werknemers.

De uitstekende formele en informele contacten in zijn team uiten zich vooral door weinig of geen verloop onder het personeel.

Len Dumoulin BV wil ook duidelijk en helder zijn.

Vooraf maakt Len in overleg met U concrete afspraken, zodat er achteraf geen onaangename verrassingen ontstaan.

U kunt te allen tijde een bezoek brengen aan de onderneming in Nijswiller, zodat u zich nog beter een beeld kunt vormen over aannemersbedrijf Len Dumoulin

Len Dumoulin BV
Vossenstraat 3a
6286 BW
Nijswiller

Telefoon: 043 4511496
Fax: 043 4512117
E-mail info@leondumoulin.nl
web: www.leondumoulin.nl