01:01:00 : Handled by default handler: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nijswiller/domains/nijswiller.com/lib/control/BaseControl.class.php#57
23:08:34 : Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nijswiller/domains/nijswiller.com/lib/module/SimpleModule.class.php#188
Nijswiller.com

Autorijschool Mike Reinders.

Ik ben jouw rij instructeur: Mike Reinders en ben woonachtig in Bocholtz, ook wel de poort van het mergelland genoemd.

Door deze unieke centrale ligging ben ik goed in staat om in een groot deel van zuidoost Limburg mijn autorijopleiding aan te bieden.

Omdat ik jarenlang op een vrachtwagen combinatie heb gereden, kan ik mijn ruime ervaring en kennis uitstekend overbrengen op mijn leerlingen.

Belangrijk vind ik hierbij, dat een leerling na het behalen van zijn rijbewijs B, ook goed in staat is veilig door het verkeer te komen en dan bedoel ik dan op verkeersinzichtelijk gebied.(omdat hier vaak de gevoelige factor ligt bij ongelukken.)
HeemkundeverenigingKernoverleg Nijswiller

CV de Baagratte

Rijschool Mike Reinders Bocholtz 045-5442005Aannemersbedrijf Len Dumoulin BV Vossenstraat 3a 6286 BW Nijswiller  043-4511496

Bergmans& Wijnen Rijksweg 60 6286AH Nijswiller
Je krijgt les in een Volkswagen Golf V 1.9 TDI.

De auto is van alle gemakken voorzien op gebied van veiligheid en zoals: ABS,Airbags,Winterbanden (in winterperiode) en verder is de leswagen voorzien van alle moderne gemakken die je maar wenst zoals een 6 versnellingsbak en Airco.

Voor mij geldt, dat iedere leerling een individu is en dat ook iedere leerling een naar hem/haar toe gerichte rij opleiding krijgt waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Om dit te garanderen, voel ik mij persoonlijk zeer verantwoord voor het werk dat ik verricht.

Voor vragen, opmerkingen en natuurlijk een afspraak voor je eerste rijles, kun je ons telefonisch bereiken 045 544 2005.
Iedere rijopleiding bij Rijschool M. Reinders begint met een kennismakingsles.

Om jou (en als je het prettig vindt ook je ouders) kennis te laten maken met Mike Reinders, en je een goed gevoel te geven over de keuze van je rijschool, bieden wij jou een kennismakingsles aan.

Tijdens deze kennismakingsles van 60 minuten wordt in overleg bepaald wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en wat je individuele prestaties zijn. Hierdoor kunnen wij een inschatting maken hoe lang de opleiding gaat duren, wanneer je examen kunt doen, en wat de kosten zijn.

Na deze kennismakingsles mag je zelf beslissen of je rijlessen bij Rijschool M. Reinders wilt volgen. De kennismakingsles kost 45,-

Tijdelijk voor 25 in plaats van 45! Wees er dus snel bij voordat het te laat is!

Anti slipcursus:
Doe nu bij Rijschool Reinders een unieke Anti Slipcursus om je technische vaardigheden nog meer te verhogen !!